Äckliga gubbar!

Åhhhhhh idag har jag mött världens största mupp i bubbel bemärkelse!!!!!

Jag och Rocco cyklade Ekeby runt i spööööregn men vi cyklade där i godan ro. Jag cyklade först och Rocco travade på bakom cykeln. Då kommer det en bil bakom oss så jag stannar till och säger åt Rocco och stanna. Vet ni vad som händer då där mitt i spöregnet!!!!!!

Bilen stannar och vevar ner rutan och i bilen sitter världens fulaste, äckligaste, tjockaste gubbe och häver ut sig: Hunden ska va kopplad! Varpå jag svarar : ser det ut som om han behöver va kopplad?!?!?! Då säger han medans han börjar rulla iväg, jag uppskattar inte att behöva bromsa in! Sen for han iväg igen innan jag hann ge han min mot kommentar som löd: missar du frukosten på McDonalds om du bromsar in eller?!?!? Men eftersom han inte hörde det gav jag honom fingret!!!!

Åhhhhh vilken jävla idiot!!!! Hoppas han ***!!!!!!!!!!!!!
Såhär säger jag och Rocco!!


Nu är den klar!

Japp de va ju så att jag bestämde mig för att åka till teds tatto i Väsby och tatuera mig, och såhär blev resultatet!!!!

(gjorde jävelusiskt ont på foten kan jag säga!!! )


Hey ho lets go!!

Nu är det dax!!! ( Nattis är nyfiken;))


Idag var det exakt 1 år sedan..

Usch det är så jobbigt att tänka tillbaka på den dagen... Dagen för 1 år sedan.. Det måste vara den sjukaste känslan i världen, att ta farväl av sin bästa vän för all framtid! Man kommer aldrig mer ses!!

Ojoj vad ledsen jag var!!! Men inte just då... Då när jag stod där med dig i din box på Ultuna så var jag så stark och framförallt sååå lycklig över att jag fick vara med dig just då. Vi mös i boxen, vet inte hur länge.. Men det kändes som om det aldrig kunde bli för länge.. Allt va bara sjukt nu stod vi och mös och så fort jag skulle försvinna så skulle du oxå göra det.. Så jag vill inte försvinna för jag ville att du skulle leva... Åh va svårt allt va!!! Min älskling.... Du är fortfarande min älskling och kommer alltid va. År efter år.. Aldrig kommer du försvinna från mina tankar eller mitt hjärta! Aldrig Aldrig... Jag älskar dig Teddy<3



Sjukdom

Kan de va så att jag börjar bli sjuk? Huvudet är tungt och halsen känns väldigt skum:/ INTE bra inför en jobbhelg:S

Tindra går förövrigt runt här hemma och är spänd inför helgen för på lördag så ska nämligen hon på sin första ridlektion ever:) Hos Marika i Syninge, jag tycker också att det ska bli jättespännande då Marika har en häst ståendes hos henne som jag känner sedan alla mina läger år hos familjen Halling nämligen Gary. Sen tror jag även att det finns en shettis där som jag red lite på Bergby en rödskäck vid namn Betty Boop. Kära återseenden:) Tindra vill iaf ha en stoooor häst:) såg även på Marikas hemsida att dom har en fjording där som Tindra säkert kommer vilja ha:)


Torsdag

På torsdag kommer det Hända lite grejer;) helt spontant lixom! Det är så jag gillar det:)


Äntligen över 5km spärren!!!


Do it!!!

Ut och motionera nu Veronica!!!!!


Smack!

Brr! Trotsade snoret, tröttheten och huvudvärken och gav mig ut på 1h PW i regnet! Gick min vanliga 7km runda, den är helt awesome för den känns inte som 7 km;) jag ska nog utöka den lite nästa gång.. Dvs imorgon!

Vädret är ju inte det bästa men faktum är att jag gillar att vara ute och träna när det är regnigt, känns lite mer hardcore då:P Nu ska jag ladda för en natt på jobbet.


Blä!!!

Trött, snorig och hängig:/ måste måste måste... Massa måsten... Men dom får vänta så släpar jag mig hem till mamma och äter middag istället:)


Det fina i livet<3


Det blev dyrt...

Jag lyckades inte hålla i plånkan:/ men anyway så har jag en ny träningsoutfit så nu är jag redo för friskis alla pass!!!:)

Tindra fick ett fint fodrat regnställ med så jag är nöjd med alla inköp iaf:) mest nöjd är jag nog med nya sportbhn, rosa och urskön!!!


Väntan på en bra dag

Just nu väntar jag på att veterinären ska ringa och säga när hon kan komma upp och vaccinera Dalex, sen drar jag till Thuns all by my self och kollar in lite saker. Ska väl köpa nått höstjackeset åt Tindra, sen ska jag kolla efter ett par träningsbyxor sen ska jag nog hålla i plånkan;)


Som ett slag rakt i ansiktet..

Idag kom jag och tänka på något något som gjorde så ont! Snart är det 1 år sedan min bästa vän i livet försvann, då han fick evig vila, han som jag älskade mest i världen... Älskade Teddy<3

http://sindarvelukas.blogg.se/2011/september/allting-har-ett-slut.html


Idag...

Idag har det nog bestämt varit en riktig jävla skitdag!!! Radera Radera Radera!!!


Grisen<3


Spikat!

Nu har jag bestämt mig för att köpa 1 månadskort på Friskis så att jag kan vara med på lite spinning, cirkelfys, skivstång och intervallflex osv:) September kommer bli min månad:) förhoppningsvis kan jag fortsätta med det hela året ut och efter det så att jag kan nå min förbannade målvikt någon gång!!!

Idag va jag och Rocco ute på en 7 km PW nu innan jag ska börja jobba... Skönt att ha det gjort! Imorgon ska jag rida en sväng och på torsdag tänkte jag gå rimborunt innan jobbet och på fredag blir det en 7 km runda, rida och sen en sväng på Thuns och sen förhoppningsvis tjejkväll:) lördag blir det en PW till på säkert 5 km och på kvällen hoppas jag på bio och söndag blir det ridning! Bra plan? Absolut! Hoppas den håller!!


Just nu

Just nu sitter jag i soffan och tittar med skräckblandad förtjusning på Färjan! Man vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta:)

Idag bokades det vaccination för både Dalex och Rocco! Tog och slog 2 flugor i en smäll;) sen börjar vuxenlivet för Dalex;)


Fab!

Vilken fantastisk helg jag har haft!! Fina vänner, fantastik familj och Superkul! Det är dom orden man närmast kan beskriva helgen med:)

Men nu är det söndag och himlen är regngrå.. Jag ska väl passa på att städa undan lite här innan svampplockaren Tindra kommer hem igen:)


Fab!

Vilken fantastisk helg jag har haft!! Fina vänner, fantastik familj och Superkul! Det är dom orden man närmast kan beskriva helgen med:)

Men nu är det söndag och himlen är regngrå.. Jag ska väl passa på att städa undan lite här innan svampplockaren Tindra kommer hem igen:)


MorgonPW à 7 km!


Lite omplantering, men Vetlanda blir det!:)

Ja jag fick planera om lite i reseplanen/boendeplanen men det löste sig fin fint! Så nu blir det Vetlanda den 14-15/9! Men egen stuga och egen bil:)

Ska bo på östanå camping i en 4 bäddars stuga. Det blir kanon, Campingen ligger knappt 5 km från Vetlanda ridhus enligt kartor så det är ju nära och bra:) Nu längtar jag som fasikens till VETLANDA HELGEN!:)


Det är som ett jäkla skämt!!

Eller nej.. Det är inget skämt.. Det är jag som är så himla slarvig och karaktärslös!!! Förra tisdagen när jag vägdes in så hade jag gått ner 0,5 kg efter semestern vilket va jättebra eftersom jag unnat mig massor!!

Och i veckan som varit har jag tydligen fortsatt i dom vanorna, skillnaden va väl bara att jag inte hade tid att klämma in lika mycket motion och vips så hade jag gått upp 1 kg!!!!! Åh ge mig styrka!!!! Jag är såååå nära på att ge upp men nu SKA jag sköta mig i veckan och satsar på att gå ner 1,2 el 1,5 kg!! Jag har börjat bra med en bra frukost och en joggingrunda på 3 km samt en frukt, ska bara komma ihåg att dricka massor med vatten!!!

Lunchen har jag planerat så den ska jag ställa mig att göra nu och middagen får bli en VV låda. Sen är det bara morgondagen som ska klaras av och dagen efter det... 1 dag i taget var det ja...

Btw så har jag börjat göra plankan varje dag.. Satsade på att klara 1 min gånger 4.. Tänkte att det klarar jag ju! Hahahaha vilket skämt!! När man inte rider varje dag tappar man visst muskler.. Klarade att stå 1 gång 30 sekunder!!!! Sen gav jag upp.. Det är nog det som är mitt problem, jag ger upp om ingen står och skriker på mig...


Slit och släp!

Idag har jag träningsvärk delux i armarna! Jag flyttade nämligen all min spånpellets från Mälby till prästgårdsstallet igår... Ca 30-35 st 16 kg säckar bar jag från bilen upp till loftet på stallet.. Och innan hade jag ju packat in fanskapen i bilen... Sååå jobbigt och det fick bli dagens gympass:)

Idag börjar jag inte jobba förns 15.00 så jag hade tänkt gå långpromenad med Rocco imorse meeeen han haltar markant på ena framtassen, så det blir små korta promenader för honom ett tag framöver... Som sagt, jag och mina djur...:/ Men jag tänkte springa 5-6 km ikväll istället, så får det bli:) ev att jag springer imorgon bitti med.. Ska väl plåga mig med plankan med, det är Pain!!!


Det sista

Nu åker jag iväg och hämtar det sista i gamla stallet dvs spånpelletsen och lämnar det i nya stallet.

Inflyttningen för Dalex börjar närma sig! Den 2 september rättare sagt:)


Nej!!! Inte igen...

Nej Porschen!! Inte igen!!! Fraktur??


Han är vacker


@work

Mm ska börja jobba om 20 minuter. Jag längtar redan till att kl ska slå om till 16.00 så att jag får åka hem och mysa med mitt <3 Tindra:) vi har redan bestämt fredagsmys och att vi ska mysa uppe i soffan så länge vi orkar:)


Längtan

Jag längtar tills jag får rida MIN häst.. Men det är iaf ca 3 år kvar... Tur att jag får låna andras hästar att rida på under tiden, men längtan efter att få rida sin egna häst är enorm.... Men jag tror att det helt klart är värt väntan;)

RSS 2.0