Nu är den klar!

Japp de va ju så att jag bestämde mig för att åka till teds tatto i Väsby och tatuera mig, och såhär blev resultatet!!!!

(gjorde jävelusiskt ont på foten kan jag säga!!! )


Kommentarer
Postat av: Angelica

Cool!!! :)

2012-08-30 @ 18:27:24
Postat av: Helen

Haha, jo det är jag! Tröttheten börjar dock släppa nu ÄNTLIGEN! Så nu ska jag bara hitta motivationen till att börja träna igen! Woop woop!

2012-08-31 @ 08:56:50
Postat av: Helen

Jag har mått rätt mycket illa, men jag är ingen som kräks. Typ när jag är matförgiftad så kräks jag inte förens magen börjar krampa haha. Så jag har svårt att se att jag skulle kräkas som gravid för kroppen BEHÖVER ju inte kräkas, bara huvudet ^^
Men jag är i v 13 nu så illamåendet börjar också ge med sig, däremot har jag fått en jävla huvudvärk till och från. Men jag överlever, det kunde vart värre så jag är glad! Men det här är så freaky, det har inte blivit verkligt än, det är för långt bort för att ta på liksom.
Men du, jag kom på en fråga till dig. Strax norr om rimbo, ligger det en begagnat... öh. loppisish? Det står iaf en stor timmerskylt vid sidan av vägen när man åker på vägen upp mot hallsta. Det ligger precis norr om rimbo. Trooooor det är strax efter infarten till Rånäs/Knutby. Har du varit där nån gång? Vet du var de har för öppettider.. och ptja, lite optimistiskt kanske, men en hemsida? ^^

2012-08-31 @ 09:12:07
Postat av: Pucko

Oj oj, det var grejer det!!! Snyggt =D

2012-08-31 @ 15:38:13
URL: http://livetmedpucko.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0