Dagen D

Jag har legat lite på latsidan med bloggen.. Men jag har inte haft något superspännande att blogga om heller så ja, enkel matematik:)

Men imorgon är det iaf dags för Dalex att få åka ut på hingstbete:) Tiden då han ska lära sig bli en man!!;) Åh jag har så mycket grejer jag måste packa ihop från stallet!! 5 år av samlandes på samma ställe sätter sina spår:/ Det jobbigaste är ju att jag måste ha alla saker hemma i förrådet tills den 1/9... Jaja kanske en perfekt tid för att rensa lite?!?! Kan ju säga såhär, behöver ni köpa täcken billigt kan ni ju höra av er till mig:) Eller träns!!


Mors Dag!

Grattis till alla mammor!!! Inklusive mig själv då:)

Idag har det varit en såndär riktigt skön söndag! Balkongen är nytvättad och väntar på att få oljas in, och vi har varit ute i solen heeeeela dagen och nu är huden såhär härligt bränd och varm och lite småkletig efter solskyddet:)

Jag hade egentligen tänkt att ta mig en runda i 5 km spåret men jag känner att en förkylning är på G och eftersom vårruset är på onsdag tänker jag försöka kurera mig så nu blir det till att hoppa i duschen, bädda rent i sängen och bara mysa ner mig;) Kram på er alla!


Till dig Jennie<3

Sov, du lilla videung,
än så är det vinter,
än så sova björk och ljung,
ros och hyacinter.
Än så är det långt till vår,
innan rönn i blomma står,
sov, du lilla vide,
än så är det vinter.
Solskens öga ser på dig
solskensfamn dig vaggar.
Snart blir grönt på skogens stig,
och var blomma flaggar.
Än en liten solskensbön,
vide liten blir så grön.
Solskensöga ser dig,
solskensfamn dig vaggar.

Himlen blev så mycket vackrare nu<3


Gör mig redo för att mocka ur hagen och packa täcken:S jag ville ju sova...


Godislöfte

Eftersom jag tydligen har sämst karaktär i hela Svedala så inför jag nu ett jävla godislöfte!!!!!

Att det ska va så förbannat svårt för mig att förstå att jag INTE ska röra något gott utan bara äta äckligt så måste jag ha nått jäkla löfte!!!! Så nu ska jag inte äta godis/kakor och sånt ni vet i iaf 1 månad så får vi se vad som händer....

Hälsningar en tjej som såg spegelbilden av sina lår i ett skyltfönster....


1 år

Idag blir mitt lilla gryn 1 år juh!!! Glömde helt bort det när jag var upp till han idag!!! Fy skäms på mig:/

Grattis då min lilla grisprins!!<3


Hovis=brems

Idag hade Dalle en jobbig dag:) Hovis kom upp och skulle verka hovarna lite så att han är snygg inför betet.

Men ja Dalex visade sig inte från sin bästa sida, så vi fick bremsa... Järnvilja är tydligen Dalex andranamn;) Efter att vi tagit till bremsen så gick allt jättebra och resultatet blev så fint så:) Jag provade en ny Hovis idag nämligen Micke som gick i samma klass som Angelica www.mrneenee.blogg.se och han har fått förtroendet att fortsätta:P

Ne om man skulle kasta i sig lite mat och hoppa i duschen och sen blir det kvällsjobb för hele slanten:D


Sommar

Nu ni är sommaren kommen!!! Så himla nice att glida runt i shorts och linne, dock är det väl inte lika stor fröjd för dom stackarna som möter mig och mina blekfeta lår och armar.. Men men sommar är det iaf:)

Har idag varit uppe och kollat i den hagen Dalex ska gå på hingstbete i. Den är jättemysig och helt perfekt med kuperad terräng och mycket träd som skyddar mot sol och regn. Där kommer han och hans 2 kompisar ha det bra:)

Här får ni en bild på en söt sommarTindra när hon är sisådär 1 år:)


Utom tävlan.

Oj, jag läser alla hästbloggar och dom åker på tävlingar och träningar hit och dit och jag blir så avis! Jag saknar tävlingarna och att åka på träning, och nu är det ju bästa tävlingsperioden....

Typiskt att det är flera år innan Dalle änns är ridbar...


Längtan

Jag vill att dagen ska gå fort, fort, fort!! SUPERFORT! Jag har nämligen sån Dalex abstinens!!!


Tack för maten!

Mm fy vad hungrig jag har varit!!! Nu till middag blev det VV,s heta nudelsoppa med grovt bröd till:) komplett middag för 7 points!!! Jag har 6 p som jag måste äta innan mitt matintag är slut för idag.



Strikt

Idag mina kära vänner blir det strikt i mathållningen!!!! Igår blev det pizza!!!!!!! Har ni hört på maken?!?! En pizza för 43 points slank ner....

Där rök hela veckobonusen, har 5 points kvar av den till på tisdag... Så ja de blir väl till att äta för 26 points "bara" idag.

Jag var iaf ute och sprang nu på morgonen. Inte långt alls, jag PW i 1 km sen sprang jag ca 2 km. Men jag höll ett högre tempo. Alltså att det ska va så svårt att ta kontroll på sitt liv.. Det är sinnesjobbigt alltså, men man får väl ta typ timme för timme eller nått:S Drygt tycker jag...

Nu ska jag hoppa i duschen och smita ner till mamma och äta lunch sen blir det en jobbkväll för mig. Ha en trevlig lördag alla!! Kram


Snutte.

Var nyss uppe i stallet och gav Dalle kraftfoder. Han äter kraft sensetiv den gillar han gryyyymt mycket:) Han är så gullig den lille saten! Jag har tänkt att ta med en mätsticka upp till stallet och mäta honom. Han kan va allt mellan 120-130 cm tror jag:)

Jag ska faktiskt sätta mig ner nu och göra en budget för denhär månaden, känns som om jag behöver köpa så mycket men har så lite pengar:( Någon som känner igen sig?!?!?!

Jaja nu blir det lunch och sen dyker nog MallBrall upp då blir det motion ala grande!;)


Big fail!

Åt godis igår!!!!:( Jag har du fan ingen jävla karaktär alls!!! Kan man försvara sig med att man har mensvärken från helvete? Nej det är fan inte försvarbart!!!!!

Ny dag, nya tag!


Idag är en tung dag.

Jag känner för att göra INGET! Jag ska iaf cykla upp till stallet för att rida Ullis häst. Det är väl den motion jag har planerat.

Skulle behöva springa! Men imorgon kommer Mallan iaf. Då ska vi gå på långisprommis. Hon behöver prata och gråta. Och jag ska lyssna, kanske oxå gråta, jag gråter sååååå lätt!! Åh jag hoppas att hon har kunnat sova inatt stackaren...


Deppo no 1!!

Tror ni inte på fan att vågen stod på samma siffror som förra veckan! Jag blir fan sinnesgalen!!! Ska jag aldrig komma nedanför **?!?!

Jaja fan de e väl bara att köra på som vanligt men lite hårdare antar jag!!! Snälla pepp tack!!!

Idag har jag iaf cyklat fram och tillbaka till stallet, de e 1 mil TOR. Fast jag cyklade sakta för Rocco va med..

Uppe i stallet så tog jag in Dalex som är som en helt annan häst! Han är lugn, VÄNTAR, och lyssnar. Dedär med att vänta har aldrig legat för Dalle, men nu så verkar polletten trillat ner:)

Sen så filmade jag en snutt när han sprang på ridbanan, blev inte jättebra, han ville inte bjuda på sig själv riktigt. Men ska fixa en ny film där man verkligen ser hans finfina trav:)

Nu drar jag till jobbet! Hare nice dårå!!!


Dålig motivation

Jah har haft otroligt dålig blogginsperation dom senaste veckorna. Det är väl mestadels för att jag och Dalex chillar nu om dagarna. Han går mest i hagen och har det bra.
Dalex har lugnat sig i huvudet och sköter sig faktiskt väldigt bra nu när jag leder honom, han biter inte alls och går inte på mig och reser sig inte längre! Mycket beror nog på att han slipper gå i lilla sjukhagen helt själv och att han går ute hela nätterna! Jag hade gärna haft han på lösdrift hans första tid här i livet:) men eftersom vi bara har stolösdrift så går inte den matematiken ihop;) Det finns ju faktiskt bara 2 killar på gårn av massa hästar:) Varför vill ni ha ston gott folk!?!?!? Tell me!!!!
JA jag tänkte att eftersom jag inte bloggar överjävligt mycket om hästeriet nu så kommer ni faktiskt få ta del av min "viktkamp" Jag började på Viktväktarna i oktober alltså 2011. Och sedan dess har jag gått ner 9.5 kg, det gick asbra i början men nu på slutet har jag pendlat mellan att stå still eller gått upp några gram/nått kg för att sedan gå ner till vikten där jag står stilla. Så jag behöver all pepp i världen för att komma över mitt enorma berg!!!!!
Imorgon är det vägning igen och min vecka har varit sisådär med rätt mycket motion men med lite glass och några cider:/ JAg tippar på att jag gått ner 400 gram...
Jag bjuder på lite bilder också;)
image description

Stor kille


Åskar

A men jag tror jag dör!!! Det åskar!!!! Jag är så jävla livrädd för åska!!!!!!!!! Undra vad Dalex tycker?

Dålig update

Sorry för taskig uppdatering men i ärlighetens namn så händer det inte så jättemycket. Hästarna går nu ute dygnet runt och Dalex tappar äntligen vinterpälsen!!! Men jag gör ingenting med han just nu, han är rätt trött av att gå ute dag som natt..

Tänkte börja med lite promenader och bomträning i nästa vecka. Sen 1 juni är det bete som gäller:)

Bjuder på en bild som visar lite grann att Dalex börjar bli en häst istället för ullboll;)


Ny tatuering

Remember me, for I have also
Lived, loved and laughed.

Detta ska jag tatuera in på min fot. Det är taget från filmen Shutter Island, en av mina favvisar. Texten står skriven på en ten på kyrkogården där dom "sinnessjuka" ligger begravda. Den texten tycker jag är så himla klocktren och vacker!!! Vad tycker ni?

Dagens snackis

Dagens snackis blir nog garanterat befinna sig på dressyrmupparnas blogg! Linn lade nämligen upp bilder när hon fick hjälp av sin hovis att slå på en sko på Qp, och jag vill varna alla känsliga tittare.... Hovis är så gudomligt snygg!! Herregud! Mer av sånna hovslagare tack! Då skulle det nog vara lite roligare att lägga ut 1000 kr på att sko hästen. Eller vad tror ni?
Dagens tips från coachen:)

Första natten ute.

Trött men nöjd Gris

Gissa vem som är glad?


Före, och medans

Ja här får ni före och medans bilder. Tyvärr sket det sig med rakmaskinen då Dalex tyckte den va jätteäcklig så det fick bli den sega saxen.. Därav ingen efter bild för slutresultatet blev prutt!!!


Frisörn.

Idag ska lilla Dalex få besöka "frisörn". Han ser nämligen rent ut sagt förjävlig ut i manen!!! Han har en sån himla tjock man, som är omöjlig att klippa med me vanlig sax.. Så idag tar jag till rakmaskinen!! Funderar på att köpa mig en pudelsax, dom ska tydligen vara bra för att forma till den perfekta fjordmanen;)
Vill ni se före och efter bilder?

RSS 2.0