Kyligt

Oj i morse visade termometern -10. BRRR!

Det har varit lugna dagar för Dalex då vi har klättrat "rätt mycket" dom senaste promenaderna. Imorse mös vi i tex i hagen och tog lite bilder i det fina frostvädret, men inte tror jag att jag kan visa er någon bild för jag har på något sätt ändrat någon inställning som gör att jag inte kan lägga upp bilder! Jag blir tokig!!!!!! Men snart ska problemet vara löst hoppas jag, blogg utan bilder ÄR inte kul...


Klätterbacken

Idag har jag och Dalex varit ute på nya äventyr:) vi gick nämligen svängen runt klätterbacken! Ny sväng för Dalex! Allt var superspännande.

Vi klättrade lite i backarna, gick sicksack mellan alla träd och hoppade lite över diken:) Allt som allt var vi ute i ca 35 minuter och allt gick jättebra, Dalex skötte sig exemplariskt!

Det var en mycket trött Dalex som kom tillbaka till stallet kan jag säga... Men det är dags att börja öva upp lite styrka och lyfta ben nu när han inte har en superoptimal hage att gå i som han har haft förr..


Tyst som i graven

Ja här är det ingen större aktivitet:( finns inte så mycket att berätta om, möjligtvis kan vi väl prata om att - graderna har kommit hit till Rimbo.. Men det stör ju inte Dalex inte, han har ju nämligen laddat upp med årets päls! Men lär han ju gro;)


Stolt som tuppen

Idag är ingen bra dag.... Jag är sjuk... igen:( Huvudvärk och hostan från helvetet, och tookont i kroppen, hoppas det försvinner snarast!! Dethär har jag inte tid med!!!
 
Dalex gör framsteg varje dag! Han är så lugn och fin och accepterar allt utan bråk! Jag kan nu spola benen på honom utan allt för mycket stök från Dalex, jag måste fortfarande hålla i grimskaftet för att parera honom, han blir absolut inte rädd eller får panik utan han kör den typiska "kallblodsstilen" nämligen att lägga hela sin kroppsvikt i grimman och i uppbindningsrepen tills han kommer loss, så därför måste jag hålla i grimskaftet för att parera honom bakåt så att säga;) Men snart så kan herrn stå helt still när jag duschar HELA honom:)
 
idag var vi ute och gick på en promenad, den vi brukar gå fast åt andra hållet, och han är sååå cool min lilla 1½ åring! Vi mötte bilar som  kom snabbt ut ur kurvor, en cykel med en illgul stor platsvagn bakom sig och lösspringande hundar och han lyfter inte änns på ögonbrynen;) Men idag var det en piggelin jag hade i andra änden grimskaftet och han hade lite svårt att lyssna på kommandot halt, han höll på med annat så att säga.... Men med lite pedagogik och morr så skärpte han till sig lite grann iaf
 
Något Dalex tycker är lite läbbigt är att halka runt i leran, då tar han gärna rygg på mig och tycker nästan att jag ska lyfta upp honom i famnen och bära honom över leran, men han kommer nog snällt få lära sig acceptera leran med efter som vi bor i det landet vi bor i...
 
Ne så, nu har ni fått en liten lägesrapport då... så hörs vi nästa gång:D 
 
Hej hej!!
 

Greys

Åh har precis kollat på premiären av greys... Inte många ögonblick jag inte störtgrinade!!!

Förövrigt känner jag att min kropp kommer vara heeeelt död i morgon.. Har varit på 60 m cirkelfys och direkt efter 60 min medelspinning... Vad man utsätter sig för tokigheter hörrni!

Imorgon är det Rimbos nationaldag! Nämligen Rimbo markand! Första torsdagen i oktober varje år vallfärdar folk från avlånga Sverige ( nästan iaf;)) för att få uppleva denna härliga tradition, lika mysigt varje år;) Men först ska det jobbas i 8h.. Vilket nog betyder att det är dags för bingen för mig nu! Godnatt godnatt, sov gott:)


New in

Klickade hem lite nytt! En snygg jacka som var nedsatt från 1095:- till 499:- och en tröja som var nedsatt till 199:-


Dalex <3 vatten???

Svaret på frågan i rubriken lyder NEJ, han älskar inte vatten! Vi hade lite vattenterapi i spolspiltan idag jag och Dalex, detta tog sitt lilla tag därav inga kort på varken han eller stall!

Terapidelen gick bra, han är ju väldigt osäker på vattnet, men han är iaf inte rädd för vattenslangen, och får inte panik när han trasslar in sig i uppbindningslinorna iaf:)

Vi får köra lite vattenträning varje dag så ska det nog gå och spola benen på honom snart och förhoppningsvis tillslut duscha honom:)


Gulliga ni!!

Åh ni är så himla fantastiska som kommenterar!!! Ni gör det såååå himla kul att blogga;)

Imorgon tänkte jag försöka få lite vettiga kort på Dalex och kanske visa er runt i stallet.

All kärlek till er!


RSS 2.0