Dålig motivation

Jah har haft otroligt dålig blogginsperation dom senaste veckorna. Det är väl mestadels för att jag och Dalex chillar nu om dagarna. Han går mest i hagen och har det bra.
Dalex har lugnat sig i huvudet och sköter sig faktiskt väldigt bra nu när jag leder honom, han biter inte alls och går inte på mig och reser sig inte längre! Mycket beror nog på att han slipper gå i lilla sjukhagen helt själv och att han går ute hela nätterna! Jag hade gärna haft han på lösdrift hans första tid här i livet:) men eftersom vi bara har stolösdrift så går inte den matematiken ihop;) Det finns ju faktiskt bara 2 killar på gårn av massa hästar:) Varför vill ni ha ston gott folk!?!?!? Tell me!!!!
JA jag tänkte att eftersom jag inte bloggar överjävligt mycket om hästeriet nu så kommer ni faktiskt få ta del av min "viktkamp" Jag började på Viktväktarna i oktober alltså 2011. Och sedan dess har jag gått ner 9.5 kg, det gick asbra i början men nu på slutet har jag pendlat mellan att stå still eller gått upp några gram/nått kg för att sedan gå ner till vikten där jag står stilla. Så jag behöver all pepp i världen för att komma över mitt enorma berg!!!!!
Imorgon är det vägning igen och min vecka har varit sisådär med rätt mycket motion men med lite glass och några cider:/ JAg tippar på att jag gått ner 400 gram...
Jag bjuder på lite bilder också;)
image description

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag fattade inte att du hade blogg, såg det häromdagen! Kul att få följa din viktminskning här också! Jag som inte tycker det är så roligt att läsa om hästar!

Du är grym btw! Du sprang ju idag fast du inte orkade tex ;) heja dig Virey!

2012-05-15 @ 00:15:28
URL: http://kekk.se
Postat av: Helen

Åååh den där jävla motivationen.. jag har gjort några desperata åtgärder haha.

Jag har googlat reda på en jääävligt fit kropp, och sedan lagt den som bakgrund och skärmsläckare på mobilen - så jag påminns varje gång och peppas!



Nu har jag ju börjat sköta träningen ordentligt också, men försök hitta vardagsträningen, trapporna, omvägen till jobbet/stallet/affären osv.



Maten är ju en rätt viktig grej. Jag har ju gått och blivit vegetarian.. nästan... jag äter bara kött om det är kravmärkt.. och eftersom kravmärkt kött är svindyrt så blir det oftast vego. Man är smart, och äter samma saker, fast man byter ut köttet mot något annat. Funkar svin bra!! Sen är en smart ide också om man vill äta sallad, att man steker typ paprika, lök och kanske lite svamp med massa kryddor (fajitaskryddor e perfekt), häll i lite vatten så kryddorna hamnar på allt och stek så det blir lagommjukt. Spara lite lite av vattnet så blir det lite såsigt. Ät vanlig sallad till det, gurka, isberg osv, och så har du lite dressing med osötad tacokrydda och lite gräddfil. AS GOTT (verkligen) och man saknar inte köttet öht trotts att man BARA ätit sallad! Det varma gör underverk!

Sen ska man ju vara duktig på att minska portionerna. Eftersom man har häst gör man av med mycket energi och helt plötsligt åt jag tallrikar i size med lastbilschaffisar! Minska i lagom takt.



Det mest maniska tipset om man vill minska rejält, är att äta -lite- och så dämpar man den värsta hungern med vatten. Dricker du 1 liter vatten tappar du den värsta hungerskänslan. Eg ska man ju undvika sånt i längden men jag kan behöva en liten knuff i rätt riktning eller om man fastnat.



Sen rekomenderar jag instagram, där kan man söka på maaaassa snygga bilder och få inspiration och pepp :)

2012-05-16 @ 16:23:22
Postat av: Pucko

Tycker du är otroligt duktig som kämpar och kämpar, trots problemet =( Du är en kämpe och du kommer klara det!!!! Det vet jag =)

Fick ett ryck för ett bra tag sedan och skulle gå ner i vikt, vet dock inte hur jag kom på det men jag skulle bara äta frukt. Så jag bestämde mig för att endast äta frukt i 1 vecka för att se resultat... Tål och äter inte så mycket olika fruktsorter så det blev mest äpple, banan, mandarin, vindruvor, lite russin... Gjorde fruktsallad och käkade ca 4 - 5 ggr / dag.

1 gång / dag hade jag även Marsansås (vaniljsås) med i fruktsalladen. Under den veckan med bara frukt och normalt med motion så gick jag ner hela 4 kg!!! =O

Sedan om det var bra eller inte, det struntar jag i jag gick ju ner i vikt och det var det jag ville ;D

Lycka till vännen och jag tror på dig!!!

2012-05-16 @ 18:02:42
URL: http://livetmedpucko.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0