Hyllning

Jag måste bara få hylla ridskolan som Tindra går på, nämligen Syninge Ridskola.

Marika är otroligt bra med barnen och sina hästar! Hon har vääääldigt många hästar, vet inte exakt men kanske ett 40-tal? Mest shettisar och welshar men även andra raser (2 st fjordingar tex;)) och alla ponnyer är så himla fina och harmoniska, alla ponnyer bär glatt fram barnen genom skogen och även på ridbanan och dom verkar vara otroligt välridna och många av hästarna tävlas och har tävlats med fina resultat! 2 st shettisar från Marikas ridskola ska tex vara med i Globen:)

Och barnen får göra allt själva ( med lite hjälp som typ sadla) och ponnyerna står så snällt och är så tålmodiga med barnen som försöker lära sig lyfta hovar mm;) Barnen får även leda ut sina hästar dom haft på lektionen till hagen sen efteråt och det är häftigt att se hur min 3åriga dotter med självförtroende går med hästen snett bakom sig och går med bestämda steg till hagen det är oslagbart!!!<3 Och Tindra älskar att vara där!!!

Hästarna har jättefina hagar med jättefin ligghall och det är så härligt att se en sån stor harmonisk flock gå och beta tillsammans, det är livskvalité mina vänner!

Bjuder på lite bilder på shettisarna Daisy
Monia
Piasava (Sava)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0